Grønne Ertespirer økologisk 90 g
kr 22,00Ertespirer er utrolig godt. Spirede erter har en god søtlig smak som er lett å like. Inneholder mye protein. Kan spires som microgreens.
Viser 13–24 av 32 resultater
Her finner du vår store serie med økologiske spirefrø. Hvis du er litt usikker på hjemmespiring, så er de små posene en fin måte å teste frø og spiring på.
Velg gjerne våre ‘Letteste frø å spire kit’ eller om du vil prøve våre tips til en ‘Spicy spire mix’. Du vil finne en nedlastbar gratis spireguide her. Vi elsker å spire, så ring oss gjerne hvis du lurer på noe om spiring.
Alle våre frø kommer fra Italia. Vi følger Mattilsynets krav for import av spirefrø med bakteriesjekk, renhetssjekk, osv. Du kan være helt trygg på kvaliteten når du kjøper frø fra oss. Dette gjelder også spireevnen til frøene. Disse frøene er ment for spiring.
Ertespirer er utrolig godt. Spirede erter har en god søtlig smak som er lett å like. Inneholder mye protein. Kan spires som microgreens.
Hvitløkspirer er både næringsrikt og godt. Disse frøene tar litt lengre tid å spire, men de er verdt å vente på. Smaker og lukter godt hvitløk.
Karse frø er lett å spire. Lær å dyrke karse med oss. Se de ulike spiremiksene med karse. Få tips til å bruke karsespirer.
Spirede kikerter er rike på jern og kalsium. Smaken er nøtteaktig og mye sprøere enn kikerter som er kokt. Høyt proteininnhold. Spirer klare på 4 dager.
Kløver er veldig lett å spire. Spirene er milde og gode i smaken. Kløver er kjent for høyt protein innhold (30%). Kjempegode i salat. 40 g pose
Økologiske linfrø til spiring. Frøene lager en gele slik at de må spires i spirekasse eller på spireskål.
Linser er lett å spire og de passer godt i salater og i supper. Spirene blir sprø og gode. 90 grams pose.Bland gjerne med spiret adzuki og erter.
Mungbønner er en av de enkleste bønnene å spire. De er så spirevillige at de vokser ofte ut av spirekassen. Mungbønner har et høyt proteininnhold (20%).
Økologisk purrefrø er sprø og saftige. Spirene er delikate og passer perfekt i salater og på middagsretter. Har en frisk, krydderaktig smak av løk.
Spirene har en karakteristisk reddiksmak. Den litt bitre smaken er bra for fordøyelsen. Reddikspirer er øyets spire pga sitt høyt A vitamin innhold.
Rucculaspirer har en god bitter søt salatsmak. Den er spennede å bruke i salater og til å strø på pålegg og ulike middagsretter. Sterk antioksidant.
Røde kålspirer er plantekraft på det sterkeste. Den litt sterke smaken, passer kjempegodt i salat og i middagsretter. Dyrkes på jord eller i spirekasse.
Du har ingen produkter i handlekurven.