Kvalitet og bærekraft

Kvalitet er vårt varemerke

Vi i Sana Bona er opptatt bærekraftig mat. Økologisk mat er det vi brenner for. Vi vil tilby mat som tar vare på jorden, og en mat som ikke er full av giftstoffer. Vi er opptatt av smaker, og mat som gjør godt for kroppen.

Maten skal være trygg,og den skal ha en høy standard. Kvalitet er ekstremt viktig for oss. Det er vårt løfte til forbrukerne og til oss selv. Vi vet hvor maten kommer fra, fordi vi har nær kontakt med produsentene over hele verden. Vi har nær dialog med små lokale produsenter.

Vi godtar ikke økologisk merking uten at det ligger dokumentasjon bak. Alle økologiske merker skal ha et godkjenningsnummer. Debio i Norge sjekker og har jevnlig revisjon hos oss.

Vi følger Debio eller EU’s krav til økologisk merking. Våre varer følger Grønt punkt merkekravene for retur og gjenvinning. Vi følger alle retningslinjer for salg i dagligvare og helsekost.

Mattilsynet og myndighetskrav

Mattilsynet kommer jevnlig og kontrollerer økologiske sendinger som ankommer vårt lager, og de sjekker papirer hos oss. Det tas mye stikkprøver av maten for å sjekke sprøytemiddelrester og renhet, gluteninnhold mm.

Alle produktene vi presenterer på våre nettsider er nøye testet og godkjent. Du kan være trygg på at produktene vi tilbyr er valgt ut med tanke på kvalitet, og at alle våre leverandører er nøye utvalgt med tanke på dette.

Produktene er sjekket for sprøytemiddelrester, tungmetaller og mikroorganismer, samt at det er utført tester i tråd med lokale myndigheters krav.

Alle frø vi importerer har alltid helsesertifikater, renhetspapirer. Det er for at forbrukerne skal være helt trygge på våre frø. Sana Bona er godkjent frøvare importør i Norge.

Vår styrke er at vi har varer med høy kvalitet. Dette er et fokusområde hos oss, og mange kunder velger oss på grunn av det.

I Norge er all vår ’nye mat’ godkjent av Mattilsynet.

Sana Bonas fremtidige mål

Vårt fremtidige mål er å ha mer og mer emballasje som er nedbrytbar. Dette er et stort fokus område for oss som vi jobber med hver dag. Flere av produktene våre har det allerede.

Mange av våre leverandører holder til i deler av verden hvor det ikke er så lett å tilby alt vi ønsker oss på en gang av emballasje endringer, men vi jobber sammen mot et felles mål om en embalasje som kan gå tilbake til naturen.

Kontakt oss 

Vi er opptatt av at du skal være fornøyd. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om varer, viner eller utstyr på nettsiden vår.

Har du nyttige tips eller innspill, så ring oss på 90028776 send oss gjerne en mail på info@sanabona.no.