Fermentering – Stampestav 60 cm
kr 179,00Stampestav på 60 cm i heltre til å stampe grønnsakene når du skal fermentere. Stamperen vil erstatte knyttneven din. laget av bøketre.Tysk kvalitet.
Viser 1–12 av 18 resultater
Sana Bona her et stort utvalg av utstyr som kan være nyttig når du fermenterer.
Vi har 3 ulike størrelse på stampere , 3 ulike rivjern til å snitte kål. Alt er håndverksprodukter fra Tyskland laget i heltre og rustfritt stål.
Trenger du inspirasjon til oppskrifter, kan du laste ned Annelies Schöneks gratis ebok eller se på de ulike heftene og bøkene vi selger i alle prisklasser.
Krukkene i glass og keramikk finner du i de andre kategoriene under fermentering.
Stampestav på 60 cm i heltre til å stampe grønnsakene når du skal fermentere. Stamperen vil erstatte knyttneven din. laget av bøketre.Tysk kvalitet.
Rivjern til å snitte kål, og rotgrønnsaker når du skal lage surkål eller fermentere selv. Rivjernet har en treboks du drar frem og tilbake over knivene.
Vårt største rivjern med treboks til å legge kålhode ned i. Perfekt til å snitte kål og andre rotgrønnsaker når du skal lage surkål eller fermentere selv.
Plastskje, med hull, i til å bruke i fermentering. Sil ut kefirkorn med denne. Hvis du trenger å røre i det du fermenterer, skal du ikke bruke metall.
En tregaffel til å ta ut fermentert mat med. Det er anbefalt å ikke bruke metall når du tar ut fra fermenteringskrukken. Et ekte tysk håndverksprodukt.
En treklype til å ta opp fermentert mat med, for eksempel ta ut porsjoner fra fermenteringskrukkene. Et ekte, tysk håndverksprodukt laget i heltre.
Annelies Schöneck, Sveriges fermenteringsdronning har laget en kjempefin bok. Her kan du laste den ned gratis.
Liten bomullspose til siling. Perfekt når du safter, sylter eller siler f. eks kefirkorn ved fermentering. 100% bomull.
Bok om hvordan lage kombucha med kombucha oppskrifter med alle steg og spørsmål. 27 oppskrifter på ulike varianter av kombucha, asniktsmaske mm.
Gry Hammer’s komplette fermenteringsbok. 100 oppskrifter på fermentert mat i alle varianter. Naturens måte å konservere maten på. God mat for magen.
Bok om hvordan lage melk- og vannkefir. 30 oppskrifter der hjemmelaget kefir brukes: probiotisk drikke, kokoskefir, dressinger, pålegg og iskremer.
Lite hefte på engelsk om hvordan fermentere grønnsaker og frukt. Du får en komplett guide med bilder på de ulike stegene. 25 spennende oppskrifter.
Du har ingen produkter i handlekurven.