Viser alle 6 resultater

Kimchi krukker

Kimchi er noe av det enkleste og raskeste du kan fermentere. Det er ferdig på 1 uke.

Lag det i en skikkelig flott, håndlaget kimchikrukke i keramikk.

Filter
  • kimchikrukke20220liter20hvit

    Kimchikrukke 2 liter hvit

    kr 689

    Kimchi er noe av det enkleste og raskeste du kan fermentere. Det er ferdig på 1 uke. Lag det i en skikkelig flott, håndlaget kimchikrukke i keramikk.

  • kimchikrukke2 liter lys grønn

    Kimchikrukke 2 liter lys grønn

    kr 689

    Kimchi er noe av det enkleste og raskeste du kan fermentere. Det er ferdig på 1 uke. Lag det i en skikkelig flott, håndlaget kimchikrukke i keramikk.

  • kimchikrukke20220liter20mork20gronn

    Kimchikrukke 2 liter mørk grønn

    kr 689

    Kimchi er noe av det enkleste og raskeste du kan fermentere. Det er ferdig på 1 uke. Lag det i en skikkelig flott, håndlaget kimchikrukke i keramikk.

  • kimchi20krukke2022C520liter20gronn

    Kimchikrukke 2,5 liter lys grønn

    kr 699

    Kimchi er noe av det enkleste og raskeste du kan fermentere. Det er ferdig på 1 uke. Lag det i en skikkelig flott, håndlaget kimchikrukke i keramikk.

  • kimchikrukke 2,5 liter korallfarge

    Kimchikrukke 2,5 liter korallfarge

    kr 779

    Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering

    Dette er vår beste råd for hvordan du skal behandle fermenteringskrukken:

    1. Før du starter å fermentere, er det viktig at alt du vasker krukken, stenene og lokket på keramikkrukken.
    2. Vask krukken med varmt vann, men ikke kokende vann, for da kan keramikken sprekke. De tunge stenene kan godt kokes i varmt vann i noen minutter før bruk..
    3. Når du snitter grønnsaker, pass på at det ikke er rester av jord ell. på grønnsakene
    4. Du kan snitte kålen med rivjern eller kjøkkenmaskin som er rengjort på forhånd.
    5. Alt du benytter av verktøy til å ta opp fermentert mat med, bør være laget av tre eller plast. Ikke metall.
    6. Skal du forsyne deg av de fermenterte grønnsakene, så åpne krukken så sjelden du kan, for å beholde det anaerobe miljøet. Ta ut mindre porsjoner over i mindre glass.
    7. Etter fermenteringen, vasker du krukken, gjerne med litt eddik.
    8. Oppbevar de tunge stenene utenfor krukken.
    9. La krukken være tørr før du setter på lokket for lagring.
    10. Skulle du være så uheldig å få mugg på noe, så er det beste trikset eddik og vann.
  • kimchi 2,5 liter grafitgraa

    Kimchikrukke 2,5 liter grafittigrå

    kr 779

    Kimchi er noe av det enkleste og raskeste du kan fermentere. Det er ferdig på 1 uke. Lag det i en skikkelig flott, håndlaget kimchikrukke i keramikk.