Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Rå Kakao Crackers med hel bokhvete


Råvaregruppe: Fruktruller og Snacks
Ra kakao boghvete creckers 600x800

Denne kjeksen med rå kakao fungerer som en dessert, eller til frokost. Rå kakao crackers er tørket i en dehydrator, og har en rik og kraftig kakaosmak.

Oppskrift på Rå Kakao Crackers med Bokhvete

1 brett i Excalibur dehydrator

Slik lager du Rå Kakao Crackers med bokhvete

Start med å spire bokhvete, ved å bløtlegge det over natten. Etter endt bløtlegging (ett døgn), skal slimet som har dannet seg rundt frøene skylles vekk. Dette kan enkelt gjøres ved hjelp av en nøttemelkspose. La frøene spire på kjøkkenbenken en hel dag. Dette kan enten gjøres i spireposen, eller i en bolle. Når bokhveten får små haler, er den klar til å brukes, og må skylles godt før bruk. Samtidig som bokveten spirer, skal chiafrø og linfrø bløtlegges i vann. Disse frøene skal stå i vann en hel dag, og vil danne en slimete masse. På ettermiddagen blander du bokhvete, linfrø, chia med skallede hampfrø, rå agave og kanel. Tilsett rått kakaopulver, og rå kakaonibs. Mos alt sammen med en stavmikser. Bre massen utover et paraflexx bakeunderlag. Dryss over rå kakaonibs, og rut opp med en pizzarullekniv, til passende form du ønsker på kjeksen din. Tørkes i ca 20 timer i dehydratoren, på 41 grader celsius.