Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Desserter (14)
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfri Pannekaker (11)
Glutenfrie Rundstykker (7)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Juice (10)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Nøttemelk (5)
Rå kaker (23)
Salater (10)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothiebowls (4)
Smoothies (22)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Valnøtter (21)

Rå Sjokoladeboller med Eple/Gulrotfyll


Råvaregruppe: Konfekt og Rå Sjokolade
Kategori/tema: Himalaya salt, Kakaosmør, Kokosmasse, Kokossirup, Mandelsmør rått, Mandler, Rå kakaonibs, Rått kakaopulver, Valnøtter
gulrotraakakaokule

Dette er noen energikuler med herlig julekrydder som er fylt med blant annet revet gulrot og eple. Det er rå sjokoladeboller fordi det brukes rå kakao.

Oppskrift på Rå Sjokoladeboller med Eple/Gulrotfyll

ca 15 stk Sjokoladetrekk til de Rå Sjokoladebollene Oppskrift på innholdet gulrot/eplefyllet til Sjokoladebollene Dryss utenpå sjokoladebollene

Slik lager du Rå sjokoladeboller med eple/gulrotfyll

Start med å rive eple og gulrot, og press ut saften. Gjerne gjennom en nøttemelkspose, eller med hendene. Bland inn krydder, nøttesmør og de øvrige ingrediensene, og kna alt til en deig. Rull kuler som du legger i fryseren mens du lager sjokoladetrekket. Smelt kakaosmør i vannbad. Tilsett rått kakaopulver, søtning og salt når kakaosmøret er helt smeltet. Ta kjelen ut av vannbadet, og la sjokoladen stå og stivne litt. Dypp de halvfrosne kulene fra fryseren i sjokoladen, som vil stivne på kulene. Rull de rundt i sjokoladetrekket, og rull dem etterpå i hakkede nøtter og rå kakaonibs. Sett alt tilbake i fryseren, eller i kjøleskapet. Ta bollene ut av fryseren 30 minutter før servering.