Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Glutenfritt Langpannebrød


Råvaregruppe: Glutenfritt Brød
Kategori/tema: Hasselnøtter, Himalaya salt, Quinoaprodukter
langpannebrod

Dette er et glutenfritt langpannebrød, med masse smak. Passer til alt og kan brukes til frokost, tur, matpakke, og supper.

Glutenfritt Langpannebrød

1 stk

Slik lager du Glutenfritt Langpannebrød

Start med å røre fiberhusken ut i 1 dl vann, og la det svelle til en gele i ca. 5 min. Tilsett olje og pisket egg til fiberhusk massen. Deretter rører du ut honningen ut i den andre desiliteren med vann. Mal nøtter, eller grovhakk dem før du blander disse med alle de øvrige tørre ingrediensene. Deretter skal den tørre massen blandes med de våte ingrediensene, før du knar deigen godt. Deretter skal deigen fordeles i en liten langpanne. Dryss over rosa, grovt salt og rosmarin, samt stikk ned oliven i brødet. Stek brødet ved 200 grader i 25-30 min. Brødet kan godt ligge fremme i romtemperatur ett døgn, og tørke til scones (skjær brødet opp i passende trekanter i forkant av tørkingen).