Quinoa Flak økologisk 350 g
kr 59,00
Økologisk quinoaflak, laget av hvit, rød og sort quinoa. Quinoaflak er et proteinrikt, glutenfritt alternativ til havregryn.
Utsolgt
Tilbake på lager-varsel
Om Sana Bona økologiske quinoaflak:
Sana Bonas quinoaflak er laget av quinoafrø som er dyrket i Bolivia.
Quinoafrøene vaskes, tørkes og valses til flak. Næringsstoffene bevares i denne prosessen. Posen inneholder flak fra hvit, rød og svart quinoa.
Quinoaflak har mange gode egenskaper
- Quinoaflak er proteinrike (7%) flak. Det høyner proteininnholdet i det du lager.
- De inneholder godt med kostfiber
- Glutenfrie flak som har en god smak.
- Lettfordøyelig
Quinoa har vært dyrket i Sør-Amerika i mange tusen år, og har vært svært viktig for kostholdet i denne verdensdelen, blant annet pga. sitt næringsinnhold.
Hvordan quinoaflak kan brukes:
Quinoaflak kan brukes til mer enn bare grøt. Her får du tips til hva du kan bruke quinoaflak til:
- Bak rundstykker med quinoaflak
- Tilsett quinoaflak i brød, muffins og kjeks du lager selv.
- Lag deilig frokostgrøt med quinoaflak, som et proteinrikt alternativ til havregryn, eller bland flak inn i havregrøten.
- Dryss quinoaflak på smoothie, eller smoothiebowl
- Lag energibarer med quinoaflak
Oppbevaring: Lukk posen etter åpning. Oppbevares tørt.
Allergiinformasjon: Kan inneholde spor av nøtter og gluten.
Vekt | 380,0000 g |
---|---|
Dimensjoner | 10 × 6 × 16 cm |
Næringsinnhold | <h2><span style="font-size: 12pt;"><strong>Næringsinnhold pr 100 g</strong></span></h2> |
Næringsinnhold pr 100 g
Energi: 350 kcal / 1460 kJ- Protein: 14,2 g
- Karbohydrater: 59,8 g
- - herav sukkerarter: 0,2 g
- Fett: 5,7 g
- - herav mettet fett 0,7 g
- Fiber: 5,1 g
- Salt: 0,005 g