Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Brød med bokhvete og havregryn


Råvaregruppe: Glutenfritt Brød
Kategori/tema: Himalaya salt
favorittmatpakkebrod

Dette brødet er laget uten melk, gluten, sukker og gjær - et supert matpakkebrød! En av våre mest populære oppskrifter. Brødet er bakt med havregryn og bokhvete og masse frø.

Oppskrift på brød med bokhvete og havre

For 2 brød

Slik lager du brød med bokhvete og havre

Mal linfrøene, og bløtlegg dem i en time (frøene skal dekkes med vann, pluss litt til). Linfrøene vil svelle, og bli til en seig masse. Hensikten med å male linfrøene er for å gjøre det rike innholdet av omega tre mer tilgjenglig for opptak i kroppen. Bland deretter alle ingrediensene en kjøkkenmaskin, og hell massen i 2 former. Brødet skal stekes i 90 minutter, på 200 grader, på midterste rille. Del opp brødet og legg det i fryseren med ett mellomleggspapir mellom hver skive, for å enkelt ta det opp ved behov.