Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Protein energibar m spirulina, aprikos og tahini


Råvaregruppe: Energikuler og energibarer
Kategori/tema: Hampfrø, Hampprotein, Kokosmasse, Kokosolje, Rått kakaopulver
protein energibar med spirulina aprikos og tahini

Det er lett å lage proteinbarer selv. Mange ferdigkjøpte proteinbarer smaker det samme og er ganske dyre. Denne protein energibaren er som et supert mellommåltid, eller kan fiffe opp enhver matpakke.

Oppskrift på protein energibar med spirulina, aprikos og tahini

For 10 porsjoner.

Slik lager du protein energibar med spirulina, aprikos og tahini

Mos aprikosene sammen med kokosoljen og tahini i en blender, stavmikser eller kjøkkenmaskin. Mal linfrø, og bland de tørre ingrediensene. Deretter mikser du det tørre med de våte ingrediensene. Legg blandingen på ett brett dekket med bakepapir. Spre massen så du får ønsket tykkelse på barene, deretter drysser du kokosmasse over blandingen. La det stå kjølig i noen timer, eller over natten. Del opp i passelige stykker. Proteinbarene kan fryses.