Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Gresskarsuppe med Krydder


Råvaregruppe: Supper og Vegetargryter
Kategori/tema: Himalaya salt, Quinoaprodukter
gresskarsuppe med mye krydder

Denne Gresskarsuppen har jeg lært å lage av Thuy Dalen. En varmende og sterk suppe, som øker energien i høstmørket.

Oppskrift på Gresskarsuppe med Krydder

For 6 personer

Ingredienser til Gresskarsuppe med Krydder

  • 1 kg gresskar i biter, ferdig skrelt
  • 4 stk løk, delt i biter
  • 4 stk gulrot, delt i biter
  • 2 stk poteter, skrelt, delt i biter
  • 9 dl vann
  • 6 dl kokosmelk
  • 0.5 ts Sana Bona Rosa Himalayasalt
  • 0.5 ts pepper
  • 2 ss gurkemeie, tørket
  • 2 ss ingefær, tørket
  • 3 ss kumin
  • 2 ss garam masala

Slik lager du Gresskarsuppe med Krydder

Skrell gresskaret, gulerøttene og potetene, og del dette i biter. Skjær løk, og la grønnsakene kokes møre i kokosmelk, eller eventuelt vann. Når grønnsakene er møre, mos alt med en stavmikser og server.

Merknader

Tilpass kryddermengden til din smak. Hvis du vil ha mer protein i suppen, erstatter du potetene med 3 dl Sana  Bona Finsk Quinoa. Du skyller quinoaen, har den i suppen, og moser den inn med stavmikser.