Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Rå Pærekake med Muskat og Kanel


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Goji bær, Hampfrø, Hasselnøtter, Kokosolje, Rått kakaopulver
R prekake med muskat og kanel 600x800

Pærekake med mesquite, og rå kakao. En litt annerledes pærekake med spennende smaker av muskat, mesquite og rå kakao.

Oppskrift på Pærekake

For 1 kake

Kakebunn til Pærekake

Krem til Pærekake

Pynt til Pærekake

Slik lager du Pærekaken

Bunnen:
Mal hasselnøtter, og de øvrige ingrediensene i en blender f.eks. Vitamix blender, eller kjøkkenmaskin. Massen skal nå bli til en deig, som skal trykkes ned i en liten paiform, eller kakebunn. Sett til kjøling i kjøleskapet i 15 minutter.

Kremen:
Mos alle ingrediensene til kremen i en kjøkkenmaskin, eller blender. Tilsett evt. ekstra av bløtleggingsvannet fra aprikosene hvis det blir for tykt, eller tungt for maskinen. Spre kremen over kakebunnen.

Skjær opp pære og legg det pent på kaken. Dryss over skallede hampfrø, gojibær, og ett dryss av kanel.