Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Fruktruller med Jordbær og Eple med Kanel


Råvaregruppe: Fruktruller og Snacks
Fruktruller med jordbaer eple og kanel

Lag fruktruller som snacks. Supert som snacks på tur, eller som sunt godteri. Har en søt smak av bær, og det er derfor ikke nødvendig med søtning. 

Oppskrift på Fruktruller med Jordbær og Eple med Kanel

For 2 brett i Excalibur dehydrator

  • Rull 1:
    1 pose (400 g) frosne jordbær eller bringebær
    1 banan
  • Rull 2:
    2-3 epler
    1-2 bananer+ litt kanel
  • Hakkede nøtter, som topping 

Slik gjør lager du de:

La de frosne bærene halvtine i posen. Mos bringebær med 1 banan i en blender. Del eplene i biter, og mos også disse med en banan. Massen må ikke bli for tyntflytende. Begge massene fordeles utover 2 brett i dehydratoren. Tørkes på 57 grader, eller 41 grader i ca. 8-10 timer. Konsistensen på fruktrullene skal være såkalt 'leathery', slik at de er myke nok til å rulles selv om de er tørre.

Eksperimenter med farger, og tilsett gjerne nøtter og frø for å lage mettende måltider ut av fruktrullene. Fruktrullene oppbevares i kakebokser.

Fruktrullene holder i flere måneder.