Fruktremser i Påskeegget
Fyll påskeegget med noe nytt. Tørk frossen, eller fersk frukt, klipp opp i lange fruktremser. Kjempe populært hos barna.
Oppskrift på ulike Fruktremser til Påskegodt
For 3 ulike fruktruller til 3 brett i Excalibur dehydrator
Oppskrift på Fruktrull med Bringebær og Blodappelsin
- 400 gr frosne bringebær
- 1 banan
- 1 presset blodappelsin( eller vanlig appelsin)
Oppskrift på Fruktrull med Jordbær og Banan
- 400 gr frosne jordbær
- 1 banan
Oppskrift på Fruktrull med Mango, Banan og Kokos
- 1 mango
- 1 banan
- 1 presset lime
- Litt Sana Bona kokosmasse økologisk, til pynt
Slik lager du de 3 Fruktrullene
Mos frukten når den er halvfrossen, sammen med banan og evt. øvrige ingredienser. Mos de ulike oppskriftene hver for seg. Bre hver masse utover et Paraflexx bakeunderlag til dehydrator, på en rist i dehydratoren. Sett fruktmassen til tørking i 7-9 timer på 52 grader, eller på 41 grader (raw food). Sjekk mot slutten at den er tørr. Snu den gjerne mot slutten av tørketiden, fjern bakeunderlaget.
Når fruktplaten er tørr, men fortsatt myk er fruktremsene ferdige. Hele den tørkede fruktplaten klippes opp i remser, og oppbevares i kakebokser.