Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Food Pizza


Råvaregruppe: Brød og Wraps
Kategori/tema: Cashewnøtter, Himalaya salt
raw pizza

Dette er en annerledes pizza, som er tilberedt i dehydratoren. 'Osten' er basert på cashewnøtter uten salt. Den skånsomme dehydreringsprosessen bevarer næringsstoffene i maten. 

Oppskrift på Rawfood Pizza

1 pizza laget i Excalibur dehydrator

Bunnen

Ingredienser til vegansk ost på toppen

Pynt 

  • sorte oliven, friske tomater eller soltørkede tomater, ruccula 

Slik lager du den:

Bunnen:
Mal linfrøene. Bland i alle de øvrige ingrediensene i en kjøkkenmaskin, eller blender til en deig. Bre det utover som mange små, eller en stor pizzabunn. I en dehydrator legges pizzaen på et Paraflexx bakeunderlag. Tørketid i dehydrator er minst 14 timer, på ca. 41 grader.

Fyllet:
Tilsett alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin, eller blender. Bre osten utover den ferdigtørkede pizzabunnen. Pynt pizzaen med ruccula, sorte oliven og tomater.

Bunnen kan lages i dehydrator, eller tørkes i vanlig ovn.