Gresskar Chiapudding med Tahini
Prøv å lage denne superfrokosten, eller alternative lunsjretten. Gresskar chiapuddingen skal anrettes lagvis, og er lekker med gresskarbiter.
Oppskrift på Gresskar Chiapudding med Tahini
For 1 person.
Ingredienser
- 2 ss Sana Bona chiafrø økologisk
- 1.5 dl kokosmelk/ mandelmelk
- 2 ss havre yoghurt/ annen yoghurt
- 1.5 ss tahini, ristet
- 1 stk eple
- 1 bit gresskar
- 1 ss Sana Bona kokosolje ekstra virgin økologisk
- 1 ss gresskarkjerner
- 1 ss Sana Bona hasselnøtter økologisk
Slik lager du gresskar chiapudding
Bløtlegg chiafrø i kokosmelk, og la det svelle i min 20 minutter. Stek eplebiter, og gresskar (skrelt) i litt kokosolje, tilsett gresskarfrø og hasselnøtter. La dette surre seg mykt. For anrettelsen legger du chiagrøten i bunnen av et glass, og deretter lagvis med yoghurt naturell (gresk yoghurt, soyayoghurt, eller havregurt), tahini (f.eks Monki) og eple/gresskar miksen. Har du ikke gresskar så lag retten med eplebiter.