Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Glutenfrie vafler med bokhvetemel


Råvaregruppe: Glutenfritt Brød
Kategori/tema: Himalaya salt
Glutefrie hverdagsvafler

Disse vaflene kan brukes som et alternativ til brød, i matpakken eller på tur. Vaflene kan tilsettes revne gulrøtter eller revne rødbeter i røren.

Oppskrift på Glutenfrie vafler med bokhvetemel

Til ca. 10 plater
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl Sana Bona bokhvete mel
  • 1 dl nøtter og frø (ta det du har f. eks linfrø, mandler, gresskarkjerner, sesamfrø uten skall)
  • 6 dl havremelk eller det du har
  • 4 egg
  • 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ts kardemomme
  • 2 ss smeltet meierismør, evt. 2 ss kokoskrem

Slik lager du Glutenfrie vafler med bokhvetemel

Mos alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin, eller blender. Lag deretter vafler av røren i ett vaffeljern etter ønske, husk å smøre jernet før bruk. Røren kan stå 3 til 4 dager i kjøleskap.