Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Desserter (14)
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfri Pannekaker (11)
Glutenfrie Rundstykker (7)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Juice (10)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Nøttemelk (5)
Rå kaker (23)
Salater (10)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothiebowls (4)
Smoothies (22)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Valnøtter (21)

Glutenfritt Bananbrød


Råvaregruppe: Glutenfritt Brød
Kategori/tema: Himalaya salt, Kokos
bananbrod original

Prøv å bake glutenfritt bananbrød. Kan benyttes som ett alternativ til brød, eller som en næringstett og fiberrik dessert.

Oppskrift på Glutenfritt Bananbrød

1 stk

Ingredienser på Glutenfritt Bananbrød

Slik lager du Glutenfritt Bananbrød

Mos bananene, og tilsett deretter honning, kokosolje, vanilje, egg og søtning. I en annen bolle blander du kokosmel, salt, bakepulver og kanel. Deretter skal den tørre og den våte massen blandes sammen, til en klissete røre. Deretter heller du røren i en liten brødform, og steker brødet på 150 grader, midterste rille i ovnen, i en time.