Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Glutenfrie Rundstykker med Valnøtter


Råvaregruppe: Glutenfrie Rundstykker
Kategori/tema: Valnøtter
rundstykker med valntter

Glutenfrie rundstykker med valnøtter, bokhvete og havre. Disse er en favoritt blant store og små. En av de beste glutenfrie oppskriftene vi har laget.

Oppskrift på Glutenfrie Rundstykker med Valnøtter

For 1 porsjon.

  • 4 dl havregryn
  • 4 dl havregryn, malte
  • 4 dl bokhvetemel
  • 1 dl gresskarkjerner
  • 1 dl Sana Bona valnøtter, hakkede
  • 1 dl Sana Bona chia
  • 2 dl bakepulver
  • 4 ts fiberhusk
  • 9 dl vann

Slik lager du Glutenfrie Rundstykker med Valnøtter

Mal havregryn. Bland hele havregryn, malte havregryn, og bokhvete med alle de andre ingrediensene. La deigen svelle i 30 min. Form rundstykker, gjerne med litt ekstra mel hvis deigen er for seig. Stek rundstykkene på 160 grader varmluft i 55 min.