Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Desserter (14)
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfri Pannekaker (11)
Glutenfrie Rundstykker (7)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Juice (10)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Nøttemelk (5)
Rå kaker (23)
Salater (10)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothiebowls (4)
Smoothies (22)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Valnøtter (21)

Frokostmuffins med Gulrot og Spinat


Råvaregruppe: Glutenfri Muffins
Kategori/tema: Himalaya salt
frokostmuffins glutenfrie

Kjempe gode frokostmuffins med gulrot og spinat. Passer til frokost og lunsj. Putt dem i matpakken, passer perfekt til tur.

Oppskrift på Glutenfrie Frokostmuffins

12 stk
  • 1.5 ss gresskarkjerner

Slik lager du frokostmuffins med gulrot og spinat

Bland alt det tørre i en bolle, og miks med de våte ingrediensene. Spinatbladene skal skjæres i små biter, og gulrøttene rives. Deretter skal løken finhakkes, og saften fra sitronen klemmes og skallet rives. Alt skal blandes og røren tilsettes helles i passende muffinsformer. Muffinsene skal stekes i 25 min, midt i ovnen i 180 grader. Pynt med gresskarkjerner.