Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Veganske Muffins med Avokado


Råvaregruppe: Glutenfri Muffins
Kategori/tema: Himalaya salt, Kokosmasse, Kokosmel, Kokossirup, Kokossukker
avokado ananasmuffins glutenfrie

Saftige veganske muffins som er lett å lage. En sunnere versjon av muffins, full av gode smaker. Supert til å benytte overmodne avokadoer.

Oppskrift på veganske muffins med avokado

9-12 stk
  • 150 gr fint revet squash
  • 1 stk stor avokado, most
  • 250 gr små biter ananas, godt avrent (vekt etter avrenning) eller fersk ananas
  • 90 gr Sana Bona kokossukker
  • 0.5 dl Sana Bona kokosirup eller agave
  • 2 ss moste linfrø
  • 4 ss mandelolje, eller annen olje med lite smak
  • 0.5 ts eplecider eddik
  • 1 ts ekte vaniljepulver
  • 5 stk hakkede, tørkede dadler
  • 2 ss presset sitronsaft eller limesaft
  • 125 gr Sana Bona kokosmel ,eller malt Sana Bona kokosmasse
  • 90 gr glutenfrie havregryn
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 2 ts kanel
  • 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt
  • 1 dl vann
  • 1 ts fiberhusk

Slik lager du veganske muffins med avokado:

Sett ovnen på 180 grader. Miks revet squash, most avokado, hakket ananas, kokossukker, kokosirip, linfrø, mandelolje, eplecider eddik, rå vanilje og hakkede dadler. Sett det til side i min. 2 minutter. Bland de tørre melsortene, bakepulver, kanel og salt. Bland så det tørre i det våte. Legg fiberhusk i vann i noen minutter, før du tilsetter denne, som vil gi deigen en klissete konsistens. Deretter tilsetter du sitronsaften, og blander dette inn i deigen til slutt. Bruk en skje og fyll muffinsformene 3/4 fulle. Stek muffinsene i 25 minutter. Ta de ut og la de stå i formene i 5 minutter før du tar de ut. Dette er viktig for at formen på muffinsene skal holde seg. Lagres i lufttett boks i kjøleskap i opp til 5 dager.