Glutenfri Sjokoladegranola
Fantasisk god glutenfri sjokoladegranola, som godt kan brukes som snacks eller lages som sjokoladekjeks.
Oppskrift på Glutenfri Sjokoladegranola
For 1 brett i stekeovnen
- 1 dl boghvetemel
- 4 dl havregryn
- 2 dl Sana Bona mandler økologisk
- 2 dl gresskarkjerner
- 4 ss Sana Bona rått kakaopulver økologisk
- 3 ss Sana Bona chia frø økologisk
- 0.5 ts Sana Bona Rosa Himalayasalt fint
- 1 dl Sana Bona rå økologisk kokosolje x-virgin
- 1 dl Sana Bona kokossirup økologisk eller yacon sirup
- 1 dl plantemelk( havemelk, mandelmelk ell)
- 1 kurv jordbær, bringebær ell.
- 1 liten bolle med havregryn, eller kokoskrem
Slik lager du sjokoladegranola
Hakk mandler,og bland alle ingrediensene sammen. Bre granolaen utover et bakepapir, og stek på 150 grader i 20 min.
Hvis du vil lage din egen mandelmelk, raskt og enkelt: I en blender F.eks. Vitamix blendere, 3 ss Sana Bona mandelmel økologisk med 3 dl vann.( Forholdet er 1:1).