Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Rabarbrapai med smuldrelokk glutenfri


Råvaregruppe: Oppskrift på desserter
rabarbrapai med smuldrelokk

Helt fantastisk god lettvinn rabarbrapai. Den er veldig enkel å lage. Mandelmel er brukt istedenfor hvetemel i smuldrelokket.

Oppskrift på rabarbrapai med smuldrelokk

1 stor paiform Rabarbrafyllet
  • 600 g rabarbra i biter
  • 2 fersken og 10 jordbær i biter( kan sløyfes)
  • 100 g Sana Bona kokosukker
  • 2 ts kanel
  • 1 /2-1 ts vaniljepulver( kan sløyfes)
  • 1/2 lime, presset
  • 1,5 ss potetmel som rører ut i 3/4 dl vann
Smuldrelokket

Hvordan du lager rabarbrapaien

Vask og rens rabarbraen. Del den i biter. Legg den i stekepannen med kokossukkeret. La det surre og bli mykt. Tilsett biter av fersken og jordbær hvis du har. Du kan evt ha i litt mer rabarbra i steden. Tilsett krydderne og limesaften. Hell på utrørt potetmel og ta av platen. Når du har hatt i potetmel skal det ikke koke. Smuldrelokket lages ved å bare blande alle ingrediensene sammen for hånd. Fordel smuldredeigen i biter over rabarbrafyllet som du har lagt i en paiform. Steketiden er ca 20 min på midterste rille på 200 grader C.