Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Epledessert med valnøtter


Råvaregruppe: Oppskrift på desserter
Kategori/tema: Himalaya salt, Kokossukker, Valnøtter
epledessert

Prøv en nydelig epledessert . De syrlige eplene passer best. Rask og enkel og lage!

Oppskrift på Epledessert med valnøtter

For 4 personer.
  • 3 stk epler, skivet og uthulet
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss agave eller honning
  • 1 ts kanel
  • 0.5 ts nellik
  • 0.5 ts muskat
  • 0.5 ts ingefær
  • 0.5 ts ekte vaniljepulver
Sausen:

Slik lager du Epledesserten

Skrell og hul ut eplene. Skjær dem i små tynne skiver og del dem i 4. Hell sitronsaft og krydder i en bolle. Tilsett agave. Bland alt sammen og ha i eplene og vend rundt. Mos valnøtter sammen med kokossukker i blender f.eks.en Vitamix Blender ,eller en kjøkkenmaskin. Tilsett dadler, rosiner og miks igjen. Flytt hele massen over i en skål og bland inn havregryn og hakkede incabær. Fordel lagvis epler og saus, og dekorer det i dessertskåler.