Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Fruktremser i Påskeegget


Råvaregruppe: Fruktruller og Snacks
Kategori/tema: Kokosmasse
fruktremser i paskeegget

Fyll påskeegget med noe nytt. Tørk frossen, eller fersk frukt, klipp opp i lange fruktremser. Kjempe populært hos barna. 

Oppskrift på ulike Fruktremser til Påskegodt

For 3 ulike fruktruller til 3 brett i Excalibur dehydrator

Oppskrift på Fruktrull med Bringebær og Blodappelsin

  • 400 gr frosne bringebær
  • 1 banan
  • 1 presset blodappelsin( eller vanlig appelsin)

Oppskrift på Fruktrull med Jordbær og Banan

  • 400 gr frosne jordbær
  • 1 banan

Oppskrift på Fruktrull med Mango, Banan og Kokos

Slik lager du de 3 Fruktrullene

Mos frukten når den er halvfrossen, sammen med banan og evt. øvrige ingredienser. Mos de ulike oppskriftene hver for seg. Bre hver masse utover et Paraflexx bakeunderlag til dehydrator, på en rist i dehydratoren. Sett fruktmassen til tørking i 7-9 timer på 52 grader, eller på 41 grader (raw food). Sjekk mot slutten at den er tørr. Snu den gjerne mot slutten av tørketiden, fjern bakeunderlaget. 

Når fruktplaten er tørr, men fortsatt myk er fruktremsene ferdige. Hele den tørkede fruktplaten klippes opp i remser, og oppbevares i kakebokser.