Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Desserter (14)
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfri Pannekaker (11)
Glutenfrie Rundstykker (7)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Juice (10)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Nøttemelk (5)
Rå kaker (23)
Salater (10)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothiebowls (4)
Smoothies (22)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Valnøtter (21)

Spicy Wok med Peanøttsaus


Råvaregruppe: Vegetarmiddager
spicy wok med peanottsaus

En spennede, spicy wok, med peanøttsaus. Enkel rett å lage, som passer til både lunsj og middag. 

Oppskrift på Spicy Wok med Peanøttsaus

For 3 porsjoner.

Ingredienser til Marinerte Kikerter

 Grønnsaker til Woken

  • 1 bunt pak choy
  • 1 lite bukett brokkoli
  • 1 løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 stk gulrøtter, i strimler
  • 1 stor bit rødkål 
  • risnudler, eller andre nudler etter ønske

Ingredienser til Sausen

  • 3 ss peanøttsmør
  • 4 ss tamarisaus
  • 1 stk lime, saften
  • 1 ss Sriracha (mild chillisaus)
  • 1 ss Hoisin saus
  • 2 ts hvitløkspulver

Slik lager du Spicy Wok med Peanøttsaus

Mariner kikertene i ca 20 min, på 200 grader, til de blir sprø. 

Stek løk og hvitløk i kokosolje, til det blir blankt. Tilsett resten av grønnsakene, etter endt steking skal de fremdeles ha en tyggemotstand. Kok risnudlene i 1-2 min, før du lager sausen lages ved å riste alt i et glass, evt bruke blender. Bland nudlene med de wokede grønnsakene, og tilsett sausen, og strø kikertene over. Pynt med ferske urter etter ønske (persille, eller koriander).