Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Spicy Wok med Peanøttsaus


Råvaregruppe: Vegetarmiddager
spicy wok med peanottsaus 600x800

En spennede, spicy wok, med peanøttsaus. Enkel rett å lage, som passer til både lunsj og middag.

Oppskrift på Spicy Wok med Peanøttsaus

For 3 porsjoner. Ingredienser til Marinerte Kikerter  Grønnsaker til Woken
  • 1 bunt pak choy
  • 1 liten bukett brokkoli
  • 1 løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 stk gulrøtter, i strimler
  • 1 stor bit rødkål
  • risnudler, eller andre nudler etter ønske
Ingredienser til Sausen
  • 3 ss peanøttsmør
  • 4 ss tamarisaus
  • 1 stk lime, saften
  • 1 ss Sriracha (mild chillisaus)
  • 1 ss Hoisin saus
  • 2 ts hvitløkspulver

Slik lager du Spicy Wok med Peanøttsaus

Mariner kikertene i ca 20 min, på 200 grader, til de blir sprø. Stek løk og hvitløk i kokosolje, til det blir blankt. Tilsett resten av grønnsakene, etter endt steking skal de fremdeles ha en tyggemotstand. Kok risnudlene i 1-2 min, før du lager sausen lages ved å riste alt i et glass, evt bruke blender. Bland nudlene med de wokede grønnsakene, og tilsett sausen, og strø kikertene over. Pynt med ferske urter etter ønske (persille, eller koriander).