Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Paideig med Hampmel


Råvaregruppe: Vegetarmiddager
Kategori/tema: Hampmel
paideig m hampmel 600x800

Denne paideigen er utrolig smakfull. Hampmelet gjør den mer næringsrik. Fyll paien med det du ønsker.

Oppskrift på Paideig med Hampmel

For 1 paideig
  • 4 dl jyttemel, evt. en blanding av jyttemel og bokhvetemel
  • 1 dl Sana Bona hampmel økologisk
  • 200 gr plantebasert smør (eller om du bruker noe annet)
  • 4.5 ss kaldt vann

Slik lager du Paibunnen med Hampmel

Paideigen: Bland melsortene, og tilsett smøret i biter. Smuldre smøret inn i melet, og tilsett kaldt vann. Elt deigen sammen, og sett deigen kjølig 1/2 time i en pose i kjøleskapet. Kjevle ut deigen, og kle en paiform. Prikk paiskallet med en gaffel, og stek paiskallet i 15 min. på 200 grader. Ta paien ut av ovnen, før du fyller den med ønsket fyll.