Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Gryte med Rabarbra, Quinoa og Gresskar


Råvaregruppe: Vegetarmiddager
gryte med rabarbra quinoa og gresskar 600x800

Har du lyst til å lage noe nytt og spennende med rabarbra? Prøv denne gryten med en rund og deilig sødme. 

Oppskrift på Gryte med Rabarbra, Quinoa og Gresskar 

For 5 personer.

  • 2 ts kardemomme malt
  • 2 ts kumin, malt
  • 1 ss Sana Bona kokosolje
  • 1 stk løk, rød i biter
  • 3 stk hvitløksfedd, i biter
  • 600 g butternut squash, skrelt og delt i terninger
  • 15 stk aprikoser, tørkede i biter
  • 10 små stilker rabarbra, evt 5 store
  • 200 g Sana Bona quinoa trikolore
  • 9 dl vann
  • 1 neve bladpersille, hakket
  • 0.5 ts Sana Bona Himalayasalt
  • 0.5 ts pepper

Slik gjør du

Fres krydderet i gryten i noen minutter, før du tilsetter hakket løk og hvitløk. Dette skal stekes litt videre, før du tilsett rabarbra i biter, butternut squash, og tørkede aprikoser i biter. La alt blandes, før du har quinoa og vann i gryten. La dette småkoke i 20 min, til alt vannet er sugd inn. Dryss over hakket bladpersille, og server.