Gryte med Rabarbra, Quinoa og Gresskar
Har du lyst til å lage noe nytt og spennende med rabarbra? Prøv denne gryten med en rund og deilig sødme.
Oppskrift på Gryte med Rabarbra, Quinoa og Gresskar
For 5 personer.
- 2 ts kardemomme malt
- 2 ts kumin, malt
- 1 ss Sana Bona kokosolje
- 1 stk løk, rød i biter
- 3 stk hvitløksfedd, i biter
- 600 g butternut squash, skrelt og delt i terninger
- 15 stk aprikoser, tørkede i biter
- 10 små stilker rabarbra, evt 5 store
- 200 g Sana Bona quinoa trikolore
- 9 dl vann
- 1 neve bladpersille, hakket
- 0.5 ts Sana Bona Himalayasalt
- 0.5 ts pepper
Slik gjør du
Fres krydderet i gryten i noen minutter, før du tilsetter hakket løk og hvitløk. Dette skal stekes litt videre, før du tilsett rabarbra i biter, butternut squash, og tørkede aprikoser i biter. La alt blandes, før du har quinoa og vann i gryten. La dette småkoke i 20 min, til alt vannet er sugd inn. Dryss over hakket bladpersille, og server.