Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Desserter (14)
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfri Pannekaker (11)
Glutenfrie Rundstykker (7)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Juice (10)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Nøttemelk (5)
Rå kaker (23)
Salater (10)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothiebowls (4)
Smoothies (22)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Valnøtter (21)

Gryte med Rabarbra, Quinoa og Gresskar


Råvaregruppe: Vegetarmiddager
gryte med rabarbra quinoa og gresskar

Har du lyst til å lage noe nytt og spennende med rabarbra? Prøv denne gryten med en rund og deilig sødme. 

Oppskrift på Gryte med Rabarbra, Quinoa og Gresskar 

For 5 personer.

  • 2 ts kardemomme malt
  • 2 ts kumin, malt
  • 1 ss Sana Bona kokosolje
  • 1 stk løk, rød i biter
  • 3 stk hvitløksfedd, i biter
  • 600 g butternut squash, skrelt og delt i terninger
  • 15 stk aprikoser, tørkede i biter
  • 10 små stilker rabarbra, evt 5 store
  • 200 g Sana Bona quinoa trikolore
  • 9 dl vann
  • 1 neve bladpersille, hakket
  • 0.5 ts Sana Bona Himalayasalt
  • 0.5 ts pepper

Slik gjør du

Fres krydderet i gryten i noen minutter, før du tilsetter hakket løk og hvitløk. Dette skal stekes litt videre, før du tilsett rabarbra i biter, butternut squash, og tørkede aprikoser i biter. La alt blandes, før du har quinoa og vann i gryten. La dette småkoke i 20 min, til alt vannet er sugd inn. Dryss over hakket bladpersille, og server.