Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Gresskarpasta med Spinat


Råvaregruppe: Vegetarmiddager
Kategori/tema: Cashewnøtter, Himalaya salt
Gresskarpasta med spinat 600x800

Deilig pastarett med marinert sopp, og kremet saus. Bruk en spiralizer, eller en ostehøvel, til å lage gresskarpasta.

Oppskrift på Gresskarpasta med Spinat

For 3 personer.

1 butternut squash / 1 lite gressar
Sana Bona Rosa Himalayasalt

Marinert spinat:
4 dl spinat
2 ss kaldpresset olivenolje
2 ss sitronsaft
Litt Sana Bona Himalayasalt og pepper

Alfredosaus:
2 dl Sana Bona cashewnøtter økologiske
2 ss sitronsaft
1 ss miso (kan sløyfes)

½ ss Agave Nektar
1 ½ dl vann
1 ss frisk hakket timian
½ ts Sana Bona Himalayasalt
Pepper

Sopp:
2 dl mikset sopp (shitake, portobello, ol)

2 ss kaldpresset olivenolje
2 ss tamarisaus/soyasaus
1 ss frisk hakket basilikum

Slik lager du Gresskarpasta med Spinat

Pastaen:

Bruk en spiralizer f.eks.Spiralizer Kilner, og kjør squashen gjennom denne, for å lage spagetti. Legg pastaen i en bolle, og hell over olivenolje og salt.

Spinaten:
Vask spinaten godt, og tørk den. Riv bladene lett fra hverandre, og kna spinaten med olivenolje, Himalayasalt og pepper.

Sausen:
Bland alle ingrediensene til sausen i en kraftig blender. Smak til med salt og pepper.

Sopp:
Bland oppskåret sopp med olivenolje, presset sitron, basilikum og tamarisaus. La det marineres i 30 min.

Hvis du ikke har en spiralizer kan du bruke ostehøvel, og lage strimler med den.