Gresskarpasta med Spinat
Deilig pastarett med marinert sopp, og kremet saus. Bruk en spiralizer, eller en ostehøvel, til å lage gresskarpasta.
Oppskrift på Gresskarpasta med Spinat
For 3 personer.
1 butternut squash / 1 lite gressar
Sana Bona Rosa Himalayasalt
Marinert spinat:
4 dl spinat
2 ss kaldpresset olivenolje
2 ss sitronsaft
Litt Sana Bona Himalayasalt og pepper
Alfredosaus:
2 dl Sana Bona cashewnøtter økologiske
2 ss sitronsaft
1 ss miso (kan sløyfes)
½ ss Agave Nektar
1 ½ dl vann
1 ss frisk hakket timian
½ ts Sana Bona Himalayasalt
Pepper
Sopp:
2 dl mikset sopp (shitake, portobello, ol)
2 ss kaldpresset olivenolje
2 ss tamarisaus/soyasaus
1 ss frisk hakket basilikum
Slik lager du Gresskarpasta med Spinat
Pastaen:
Bruk en spiralizer f.eks.Spiralizer Kilner, og kjør squashen gjennom denne, for å lage spagetti. Legg pastaen i en bolle, og hell over olivenolje og salt.
Spinaten:
Vask spinaten godt, og tørk den. Riv bladene lett fra hverandre, og kna spinaten med olivenolje, Himalayasalt og pepper.
Sausen:
Bland alle ingrediensene til sausen i en kraftig blender. Smak til med salt og pepper.
Sopp:
Bland oppskåret sopp med olivenolje, presset sitron, basilikum og tamarisaus. La det marineres i 30 min.
Hvis du ikke har en spiralizer kan du bruke ostehøvel, og lage strimler med den.