Porotos Granados Suppe med gresskar
En herlig varmende suppe med masse gresskar, squash og bønner.Porotos granados er en supper du vil elske!
Oppskrift på Porotos Granados Suppe
En stor gryte, ca 5 personer
- 1,5 rødløk, i biter
- 3 fedd hvitløk, i små biter
- 1 ss Sana Bona Kokosolje x-virgin ell.
- 2 ts oregano, tørket
- 100 g hvite bønner, ferdig kokte
- 300 gr røde kidney beans, ferdig kokte
- 1 liter buljong f. eks fond/ grønnsakbuljong ell.
- 500 gr gresskar delt i smø terninger, skrellet
- 250 g squash, delt i terninger
- 1,5 dl-2 dl mais
- 200 g aspargesbønner, i biter
- pepper og salt etter behov
Slik lager du Porotos Grandos Suppe
Fres løk og hvitløk i gryten med litt kokosolje, smør, eller det du ønsker å bruker. Tilsett tørket oregano, buljongen, og bønner. Del opp squash og gresskar, før du småkoker alt i 15 min. Ha i frosne, eller ferske aspargesbønner og mais. La det koke, før du serverer.