Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Porotos Granados Suppe med gresskar


Råvaregruppe: Supper og Vegetargryter
Kategori/tema: Hjemmelagde supper, Kokosolje
porotos granados

En herlig varmende suppe med masse gresskar, squash og bønner.Porotos granados er en supper du vil elske!

Oppskrift på Porotos Granados Suppe 

En stor gryte, ca 5 personer

  • 1,5 rødløk, i biter
  • 3 fedd hvitløk, i små biter
  • 1 ss Sana Bona Kokosolje x-virgin ell.
  • 2 ts oregano, tørket
  • 100 g hvite bønner, ferdig kokte
  • 300 gr røde kidney beans, ferdig kokte
  • 1 liter buljong f. eks fond/ grønnsakbuljong ell.
  • 500 gr gresskar delt i smø terninger, skrellet
  • 250 g squash, delt i terninger
  • 1,5 dl-2 dl mais 
  • 200 g aspargesbønner, i biter
  • pepper og salt etter behov

Slik lager du Porotos Grandos Suppe 

Fres løk og hvitløk i gryten med litt kokosolje, smør, eller det du ønsker å bruker. Tilsett tørket oregano, buljongen, og bønner. Del opp squash og gresskar, før du småkoker alt i 15 min. Ha i frosne, eller ferske aspargesbønner og mais. La det koke, før du serverer.