Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Påskesuppe med Karri og Sitrongress


Råvaregruppe: Supper og Vegetargryter
Kategori/tema: Himalaya salt, Kokosolje
pasksuppemedkarri

Prøv en herlig, gul suppe med karri og sitrongress. Det er en suppe med mye smak!

Oppskrift til Påskesuppe med Karri og Sitrongress

For 4 personer.

  • 2 stk løk
  • 4 stk fedd hvitløk
  • 1.5 stk gulrot
  • 50 g ingefær
  • 20 g sitrongress
  • 8 dl vann
  • 7 dl kokosmelk
  • 1 ss karri, malt
  • 0.5 stk fersk rød chilli
  • 2 stk brokkoli
  • 50 g peanøtter
  • 50 gr bønner svarte eller røde
  • 1 ss lime, eller sitronsaft
  • 1 ss Sana Bona Kokosolje x-virgin, eller annen olje til steking
  • 0.5 ts pepper
  • 0.5 ts Sana Bona Rosa Himalayasalt

Slik lager du suppen:

Finhakk løk, hvitløk, ingefær, sitrongress og gulrot. Fres det i en kjele med litt olje/kokosfett, før du tilsetter vann, kokosmelk, karri og chilli. Dette skal småkoke i 30 min, før du har små buketter av brokkoli, svarte bønner, sitronsaft og peanøtter i suppen. La alt koke litt, før du moser alt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper, og pynt med bønner og brokkolibiter.