Påskesuppe med Karri og Sitrongress
Prøv en herlig, gul suppe med karri og sitrongress. Det er en suppe med mye smak!
Oppskrift til Påskesuppe med Karri og Sitrongress
For 4 personer.
- 2 stk løk
- 4 stk fedd hvitløk
- 1.5 stk gulrot
- 50 g ingefær
- 20 g sitrongress
- 8 dl vann
- 7 dl kokosmelk
- 1 ss karri, malt
- 0.5 stk fersk rød chilli
- 2 stk brokkoli
- 50 g peanøtter
- 50 gr bønner svarte eller røde
- 1 ss lime, eller sitronsaft
- 1 ss Sana Bona Kokosolje x-virgin, eller annen olje til steking
- 0.5 ts pepper
- 0.5 ts Sana Bona Rosa Himalayasalt
Slik lager du suppen:
Finhakk løk, hvitløk, ingefær, sitrongress og gulrot. Fres det i en kjele med litt olje/kokosfett, før du tilsetter vann, kokosmelk, karri og chilli. Dette skal småkoke i 30 min, før du har små buketter av brokkoli, svarte bønner, sitronsaft og peanøtter i suppen. La alt koke litt, før du moser alt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper, og pynt med bønner og brokkolibiter.