Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Desserter (14)
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfri Pannekaker (11)
Glutenfrie Rundstykker (7)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Juice (10)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Nøttemelk (5)
Rå kaker (23)
Salater (10)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothiebowls (4)
Smoothies (22)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Valnøtter (21)

Høstgryte med bønner, fennikel og aubergin


Råvaregruppe: Supper og Vegetargryter
Kategori/tema: Kokosolje
hostgryte m rode bonner

En rund og varmende høstgryte, som passer til alle anledninger. Helt uten melk og gluten. 

Oppskrift på Høstgryte med Røde Bønner

For 4-6 porsjoner

  • 1 stk løk, delt i biter/skiver
  • 6 stk hvitløk, i biter
  • 1 stk sellerirot, i biter
  • 2 stk fennikel, i skiver
  • 1 stk aubergin, i biter
  • 2 stk paprika i skiver
  • 2 ss Sana Bona Kokosolje x-vrigin
  • 1 liter vann
  • 2 dl rødvin( eller vann)
  • 4 ss grønnsakbuljongpulver
  • 4 ss tomatpure
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ts koriandder, tørket krydder
  • 2 ts tabasko dråper
  • 1 kartong røde bønner, kokte
  • 1 stk sitron, presset
  • 1 ss honning
  • 2 ss tamarisaus
  • 0.5 ts pepper

Slik lager du Høstgryten:

Skjær opp løk og hvitløk. Del opp sellerirot i biter. Del opp fennikel i skiver. Skjær paprika i ringer som du deler i to. Del opp aubergine i biter. Fres løk, hvitløk og sellerirot i kokosolje. Ha i de øvrige grønnsakene. Vend inn alle grønnsakene, og la det surre i 8 min. Tilsett vann, buljongpulver, rødvin (evt. erstattet med vann), krydder, tomatpure og tabasko. La alt koke en kort stund, før du tilsetter røde bønner (ferdig kokte), sitronsaft, tamari og honning. La alt kokes litt og blandes før det serveres.

Tips: Lag gjerne denne suppen dagen før. Dette er en stor porsjon.