Varmende gresskarsuppe med ingefær og kokosmelk. Denne enkle gresskarsuppen har en spicy twist. Du bruker bakt gresskar som gir er roasted smak.
Oppskrift på Gresskarsuppe med Ingefær
For 2 personer.
- 6 dl bakt gresskar
- 1 dl kokosmelk
- 5.5 dl grønnsakbuljong
- 2 ss presset sitron, eller limesaft
- 1 ss ingefær, fersk revet
- 1 ss Sana Bona økologisk kokossirup
Slik lager du Gresskarsuppen:
Mos det bakte gresskaret, med buljong og kokosmelk i en blender. Bruk stavmikser om du ikke har en blender. Tilsett sitronsaften, ingefær og evt. søtning. La suppen småkoke under lokk i 5-7 minutter. Dryss over ristede, grovhakkede gresskarkjerner.
Se oppskrift
"Hvordan bake gresskar", for veiledning til baking av gresskar. Du kan også gjøre det ved å bake skiver av gresskar i ovnen til de blir møre.