Glutenfrie Pepperkaker med Quinoamel
Glutenfrie pepperkaker bakt med quinoamel. Bakt uten vanlig sirup, med kokossukker og kokosirup.
Oppskrift på Glutenfrie Pepperkaker med Quinoamel
1 porsjon
- 5 dl Sana Bona quinoamel økologisk, eller bokhvetemel
- 1 ss kanel
- 2 ts ingefær, malt
- 1 ts bakepulver, eller natron
- 0.25 ts Sana Bona rosa Himalayasalt
- 1 ts nellik, malt
- 1.5 dl Sana Bona kokosukker økologisk
- 6 ss meierismør
- 2 ss yacon, Sana Bona kokossirup økologisk ,eller lønnesirup
- 1 dl vann
Slik lager du pepperkakene:
Bland alt det tørre i en bolle. Pisk smør og kokosukker til det er godt blandet, og tilsett denne blandingen til de tørre ingrediensene. La deigen stå i kjøleskapet. Etter endt hviletid, skal deigen rulles ut og formes til pepperkaker. Stekes på 180 grader i ca 10-13 minutter, avhengig av tykkelsen.
Merknader : Hvis du ønsker pepperkakene mer søte, kan du justere mengden søtning i deigen, eller pynte dem med melis.