Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Brownies med Aubergine og Mandelmel


Råvaregruppe: Sana Bona Favorittkaker
Kategori/tema: Himalaya salt, Kokosolje, Mandelmel
brownies med aubergin og mandelmel

En spennende, kjempegod brownies med aubergin, mørk sjokolade og mandelmel. Rask og lett å lage.

Oppskrift på brownies med aubergin og mandelmel

For 1 porsjon ca 15 biter

  • 1 stk aubergin, skrellet og delt i biter
  • 150 g mørk sjokolade 70%
  • 60 gr Sana Bona kokosolje økologisk, smeltet
  • 1/2 ts Sana Bona rosa Himalayasalt
  • 6 myke dadler, i biter
  • 9 ss (80 g) Sana Bona mandelmel økologisk( eller malte mandler) 
  • 1 ts bakepulver
  • 3 egg

Slik lager browniesen:

Skrell auberginen, del den i terninger. Stek terningene myke i ca 12 minutter. Legg mørk sjokolade og kokosolje i vannbad til det er smeltet. Bland den smeltede sjokolademassen med aubergin og rosa Himalayasalt. Hakk dadlene i biter. Bland alt dette sammen og mos det til en jevn masse med en stavmikser eller en kjøkkenmaskin. Kjøl deigen litt ned. Pisk eggene, Tilsett egg og bakepulver. Bland alt godt. Kle en liten form med bakepapir. Stek kaken i 25 minutter på 170 grader C midt i ovnen.

Oppbevares i kjøleskap.