Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Desserter (14)
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfri Pannekaker (11)
Glutenfrie Rundstykker (7)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Juice (10)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Nøttemelk (5)
Rå kaker (23)
Salater (10)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothiebowls (4)
Smoothies (22)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Valnøtter (21)

Salat med Rødbeter, Chevre og Rosmarin


Råvaregruppe: Salater
salat med rodbet chevre og rosmarin

Prøv salat med rødbeter. En annerledes rett til lunsj, eller som tilbehør til grillmat.

Oppskrift på Salat med Rødbeter, Chevre og Rosmarin

For 2 personer.

  • 3 stk rødbeter, middels store
  • 100 gr chevre geitost f. eks Haukeli
  • 2 ss rå agavenektar, eller honning
  • 2 stk (kvister) fersk rosmarin
  • 1 stk (pakker) ruccula salat
  • 3 ss ristet solsikkefrø

Slik lager du Salaten

Skjær rødbetene tynt, og legg dem ned i en ildfast form. Fordel cherve osten over rødbetene. Hell over litt honning, eller rå agave. Sett retten inn i ovnen på 200 grader i 20-30 min. Etter endt steking, skal rødbetene være myke. 

Pynt med ruccula, og ristede solsikkefrø.