Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Vegansk Raw 3-lags 17 mai Kake


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Himalaya salt, Kakaosmør, Kokosmasse, Kokosolje, Mandler, Rått kakaopulver, Valnøtter
Vegansk raw 3 lags 17 mai kake 600x800 B

Har du drømt om å få til en etasje raw food kake? Her i nasjonalfargene. Lag en vakker 17 mai kake med rå ingredienser! 

Oppskrifter på Raw 3-lags 17 mai Kake

For 1 kake

Ingredienser til kakebunnen:

Oppskrift på krem 1:

Oppskrift på krem 2:

Oppskrift på krem 3:

Slik lager du 3-lags raw 17 mai kake

Bunnen:

Mos alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor, eller blender. Press fyllet ned i en springform, og prikk hull i bunnen med en gaffel. Sett bunnen i kjøleskapet.

Bringebærkrem:
Finmal kokosmassen i en blender. Tilsett halvtinte bringebær og agave sammen med kokosmassen i blenderen, og mos dette sammen. Tilsett smeltet kokosolje, og rått kakaosmør til slutt, og bland forsiktig inn. Ikke rør lenge.

Blåbærkrem:
Mos cashewnøttene i en blender, eller liknende. Smelt kakaosmøret i vannbad, og bland kakaosmør, cashewnøtter, agave, og rått kakaopulver sammen med en stavmikser, eller kjøkkenmaskin. Tilsett de halvfrosne blåbærene. Mos alt sammen til en blå krem.

Hvit krem:
Mos cashewnøttene og vann i en blender. Tilsett de øvrige ingrediensene, og mos til alt blir en jevn masse.

Legg først et lag med bringebær krem på kakebunnen. Sett hele kaken tilbake i fryseren. Når fyllet har stivnet, hell på den hvite kremen. Sett kaken tilbake i fryseren. Når det hvite laget er stivnet, heller du på den blå kremen. Sett alt tilbake i fryseren. Når kaken er stivnet pynter du med bær, og det du ønsker på toppen. Kaken skal skjæres opp når den er halvtint. 

Vi har tilsatt litt kakaosmør i de ulike lagene av krem for at kaken skal kunne holde seg stiv og pen i romtemperatur. Hvis du ikke har kakaosmør, kan du sløyfe dette. Da må kaken spises når den er tatt opp, og er som en nytint iskake.