Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Ostekake med Gresskar, Ingefær og Muskat


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Kokosmasse, Kokosolje, Valnøtter
Raw oste kake med gresskar ingefaer og muskat 1 600x800

En annerledes ostekake med gresskar, ingefær og muskat. Denne paien er spicy, og passer bra til høsten. 

Oppskrift på Raw Ostekake med Gresskar, Ingefær og Muskat

For 1 kake.

Ingredienser bunnen:

Ingredienser til fyllet:

Slik lager du Raw Ostekake:

Paibunnen:
Mos nøttene godt i en blender/kjøkkenmaskin, og tilsett rå kokosmasse og dadler. Dadlene bløtlegges noen timer før de moses inn, hvis de er kjøpt helt tørre. La alt moses til en paideig. Fordel deigen i en paiform (26 cm) som du prikker i bunnen, og setter kjølig.

Fyllet:
Gresskarkjøttet rives for hånd på et rivjern. Mos cashewnøttene i en blender, tilsett gresskarkjøttet, smeltet kokosolje, agave, sitronsaft og krydder. Alt skal moses til en jevn masse. Bruk gjerne stavmikser først, deretter en blender. Hell fyllet over paiskallet, og sett den i kjøleskapet i minimum 2 timer før servering. Pynt med pekannøtter, eller valnøtter.

Hvis du vil ha en ekstra høy kake, så lag 1,5 porsjon av fyllet.