Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Blåbærkake med Rå Kakao


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Hasselnøtter, Kakaosmør, Kokosolje, Kokossirup, Mandler, Rått kakaopulver
Raw glutenfri blaabaerkake 600x800

Denne kaken har en intens blåbær-sjokoladearoma. Blåbærkaken er en konfektkake, som nytes i små stykker. 

Oppskrift på Blåbærkake med Rå Kakao

For 1 kake

Ingredienser til Raw Blåbærkakebunn

Ingredienser til kakefyll:

Slik lager du raw blåbærkake med rå kakao

Mal nøttene, bland i bløtlagt frukt og kokosolje. Alt moses sammen med en stavmikser, blender, eller kjøkkenmaskin. Deigen trykkes ned i en rund form.

Blåbærkrem:

Mos cashewnøttene i en blender, eller liknende. Smelt kakaosmøret i vannbad og bland kakaosmør med cashewnøtter, kokossirup, og rått kakao pulver ved hjelp av en stavmikser, eller kjøkkenmaskin. Tilsett de halvfrosne blåbærene. Smør blåbærkremen over bunnen.

Sett hele kaken i fryseren til den stivner. Tin kaken litt før servering, pynt med f. eks. rå kakao nibs, frosne blåbær eller gojibær.

Kaken kan spises halvfrossen som en iskake, eller som helt tint. Hvis den er helt tint blir blåbærkremen mykere. Behold kakeformen på kaken frem til du skal servere den. Kaken kan enkelt fryses flere ganger.