Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Jordbærterter


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Himalaya salt, Kokosmasse, Kokosolje, Kokossirup
raw mini jordbaerterte 600x800

Sommerlig jorbærkake i porsjonsformat. Lag lekre mini jordbærterter. Vegansk kake som er raw. Raw food kaker trenger ikke stekes. Kakeide til 17 mai.

Oppskrift på Raw Jordbærterter

For 4 personer Ingredienser til kakebunnen: Ingredienser til kakefyllet:

Slik lager du Raw Mini Jordbærterter

Bunnen: Mal makadamianøttene i en blender. Tilsett deretter resten av ingrediensene, og bland det hele til en deig. Deigen fordeles og trykkes ned i fire kakeformer (7 cm. i diameter). Bunnene skal deretter settes i fryseren. Kremen: Bland alle ingrediensene til jordbærkremen i en blender. La stå 15 minutter så chiafrøene sveller. Rett for servering, løsne forsiktig paiskallene fra formene, og legg på serveringsfat. Fordel jordbærkremen i paiskallene, og pynt med friske jordbær. Kaken burde spises så snart som mulig.