Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Jordbærkake med bær


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Himalaya salt, Kokosolje, Mandler
Raw jordbaerkake 600x800

Jordbær og kokos er en perfekt kombinasjon. Prøv denne friske, vakre jordbærkaken.

Oppskrift på Raw Jordbærkake

For 1 porsjon.

Ingredienser til bunnen:

Ingredienser til fyllet:

Slik lager du Raw Jordbærkake

Bunn:
Mal mandlene fint i en foodprosessor, eller blender. Miks mandler med de øvrige ingrediensene for hånd, og press massen ned i en form. Sett bunnen slik den er i kjøleskapet. Deretter skal du lage fyllet. 

Fyll:
Bland alle ingrediensene, med unntak av jordbærene, i en blender, eller kjøkkenmaskin. Massen skal bli kremete, og kan fylles i bunnen av paiskallet. Sett kaken i 1-2 timer i fryseren, eller i kjøleskap over natten. Ta paien ut av formen, og pynt med ferske jordbær og blåbær før servering. Del opp kaken i halvfrossen tilstand. Ha kaken i kjøleskapet frem til servering.