Raw Jordbærkake med bær
Jordbær og kokos er en perfekt kombinasjon. Prøv denne friske, vakre jordbærkaken.
Oppskrift på Raw Jordbærkake
For 1 porsjon.
Ingredienser til bunnen:
- 4.5 dl Sana Bona mandler økologiske
- 2 ss agave eller Sana Bona kokossirup økologisk (ikke rå)
- 1 ss rå økologisk Sana Bona kokosolje x-virgin
- 0.5 dl dadler, bløtlagte
Ingredienser til fyllet:
- 6 dl Sana Bona cashewnøtter økologiske, bløtlagt i 1-2 timer
- 0.5 dl presset sitronsaft
- 1 dl agave
- 2 dl jordbær
- 1.5 dl rå økologisk Sana Bona kokosolje x-virgin
- 1 dl vann
- 0.5 ts ekte vaniljepulver
- 1 klype Sana Bona Himalayasalt
- 2 dl jordbær og blåbær til pynt
Slik lager du Raw Jordbærkake
Bunn:
Mal mandlene fint i en foodprosessor, eller blender. Miks mandler med de øvrige ingrediensene for hånd, og press massen ned i en form. Sett bunnen slik den er i kjøleskapet. Deretter skal du lage fyllet.
Fyll:
Bland alle ingrediensene, med unntak av jordbærene, i en blender, eller kjøkkenmaskin. Massen skal bli kremete, og kan fylles i bunnen av paiskallet. Sett kaken i 1-2 timer i fryseren, eller i kjøleskap over natten. Ta paien ut av formen, og pynt med ferske jordbær og blåbær før servering. Del opp kaken i halvfrossen tilstand. Ha kaken i kjøleskapet frem til servering.