Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Bringebærkake


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Kokosmasse, Mandler
Rav bringebarekake alternativ 600x800

En nydelig raw bringebærkake pyntet med sommerens bær og blomster. Kaken er vegansk. Pynter ethvert kakebord!

Oppskrift på Raw Bringebærkake

For 1 kake.

Ingredienser til bunnen:

Oppskrift på kremen:

  • 400 g Sana Bona økologiske cashewnøtter uten salt, bløtlegges
  • 3 stk sitroner, presset
  • 2 dl Sana Bona kokosmasse, kokosmel, eller kokosflak
  • 2 dl rå honning, eller liknende
  • 6 ss kokoskrem (det tykke i kokosmelkboksen)
  • 1 ts vaniljepulver
  • 120 g bringebær, ferske, eller frosne til halve kremen

Forslag til pynt

  • 1 håndfull markjordbær
  • 1 håndfull solbær
  • 1 håndfull rips
  • 1 håndfull spiselige blomster og blader
  • 10 stk bringebær

Slik lager du Raw Bringebærkake

Cashewnøttene må bløtlegges i minimum 2 timer. 

Lag deretter bunnen. Du maler mandler, og blander inn myke dadler, enten med hendene eller med en kjøkkenmaskin. Tillsett vanilje, og press massen ned på et bakepapir i en liten springform.

Deretter lager du kremen. De bløtlagde cashew nøttene moses med sitronsaft, kokos, kokoskrem, vanilje og søtning. Del kremen i 2. Den ene delen moses videre med bringebærene.

Nå har du 2 kremer; en hvit som du smører over bunnen. Så settes kakeformen i fryseren ca. 30 min, til dette laget er stivnet. Deretter heller du på den rosa kremen. Kaken fryes så ned igjen.

Pynt med ville bær, spiselige blomster, eller det du ønsker.