Raw kake med med Pistasjnøtter og Goji
Mat for øyet! Det er en sann nytelse å spise denne kaken. Raw kake med ulike nøtter, som kan pyntes med ønsket topping.
Oppskrift på raw kake med pistasj og goji
1 kake 20 x 20 cm
Oppskrift på bunnen
- 2 dl Sana Bona valnøtter økologisk
- 6 stk dadler, myke
- 1 dl Sana Bona mandler økologisk
- 4 ss Sana Bona kokosmasse grov økologisk
- 4 ss linfrø
- 6 stk fiken, tørket
- 1 ss vann
- 1 ts kanel
Fyll til kakebunnen
- 2 dl Sana Bona cashewnøtter økologiske, bløtlagte
- 2.5 dl kokosmelk
- 2 ts flytende honning
- 0.5 ts rått vaniljepulver
- 2 dl Sana Bona kokosmasse grov økologisk
Forslag til pynt på kaken
- 2 ss pistasjnøtter
- 1.5 ss Sana Bona tibetanske gojibær
Slik lager raw kake med pistasj og goji
Bland alle ingrediensene til bunnen i en kjøkkenmaskin, eller blender. Press massen ned på et bakepapir til en kake på ca. 20X20 cm. Sett kaken i fryseren.
Cashewnøttene bløtlegges før de brukes i minimum 7 timer. Hell av vannet, og mos de sammen med resten av ingrediensene til kremen. Fordel kremen på kakebunnen, og dryss på hakkede pistasjnøtter og gojibær. Frys kaken ned før du skjærer den opp. Den må stå ca. 2 timer før du kan skjære den opp. Tin den i 15 min. før servering.