Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw kake med med Pistasjnøtter og Goji


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Goji bær, Kokosmasse, Mandler, Valnøtter
Kokosruter med pistasj og goji alternativ 600x800

Mat for øyet! Det er en sann nytelse å spise denne kaken. Raw kake med ulike nøtter, som kan pyntes med ønsket topping. 

Oppskrift på raw kake med pistasj og goji

1 kake 20 x 20 cm

Oppskrift på bunnen

Fyll til kakebunnen

Forslag til pynt på kaken

Slik lager raw kake med pistasj og goji 

Bland alle ingrediensene til bunnen i en kjøkkenmaskin, eller blender. Press massen ned på et bakepapir til en kake på ca. 20X20 cm. Sett kaken i fryseren.

Cashewnøttene bløtlegges før de brukes i minimum 7 timer. Hell av vannet, og mos de sammen med resten av ingrediensene til kremen. Fordel kremen på kakebunnen, og dryss på hakkede pistasjnøtter og gojibær. Frys kaken ned før du skjærer den opp. Den må stå ca. 2 timer før du kan skjære den opp. Tin den i 15 min. før servering.