Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Banan og Peanøtt energibar vegan


Råvaregruppe: Fruktruller og Snacks
Kategori/tema: Mandler
banansnacks 600x800

Lag et annerledes godteri i dehydratoren med banan, peanøttsmør og mandler. Disse banan og peanøtt energibarene har ett høyt næringsinnhold, og fungerer utmerket som ett lite mellommåltid på farten.

Oppskrift på Banan og Peanøttbars

1 brett i  Excalibur dehydrator.

Slik lager du Banan og Peanøttbars

Mos bananer og peanøttsmør i en blender, og tilsett nøtter. Bre massen utover brettet i Excalibur dehydratoren, over ett Paraflexx bakeunderlag. Rut opp den flytende massen, slik at når barene er tørre kan du enkelt knekke dem opp i passende størrelse. Tørkes på 41-57 grader Celsius, i ca 12 timer evt. mer. Kjenn om de er for fuktige, og vend hele massen rundt slik at det tørker på undersiden. Banansnacksen bør oppbevares kjølig, da de inneholder nøtter.