Lag vegetar wraps som et supert som alternativ til brødskiver. Basert på paprika, tomat og avokado! Tørket i dehydrator.
Oppskrift på Røde Wraps i dehydrator
8 stk ( 2 brett i dehydrator)
- 900 gr rød paprika, hakket
- 750 gr tomater, hakket
- 1 ts Sana Bona Himalayasalt
- 1 stk liten avokado
- 15 gr psylliumhuskpulver
Slik lager du de
Mos tomater og paprika i en blender. Tilsett salt. Når alt er most, tilsetter du avokadoen, og litt psyllium husk pulver.
Fordel massen på 4 brett i dehydratoren. Bruk en bred kniv til å fordele massen jevnt på de fire brettene. Sett dehydratoren på ca 41-43 grader. Tørk wrapsene i ca. 12 timer, til wrapsen er mulig å rulle.
Fyll wrapsene med grønnsaker, eller annet pålegg. Hvis wrapsene er blitt for stive og ikke kan rulles, legg stabelen av wraps inni et fuktet kjøkkenhåndkle. Flytt litt om på rekkefølgen underveis. Wrapsene vil med dette bli myke igjen. Alternativt kan du spraye litt vann på de stive wrapsene.