Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Grønne wraps laget av Tomat og Agurk


Råvaregruppe: Brød og Wraps
Gronnsakwraps laget med tomat og agurk

Dette er grønn wrap laget av grønnsaker, nøtter og frø. Supert til matpakke, lunsjmat, eller som et alternativ til tortilla wraps av hvete. Grønne wraps kan f.eks. brukes til tacos. Slike wraps lages i en Excalibur dehydrator.

Oppskrift på Grønne wraps av Tomat og Agurk

2 brett i Excalibur dehydrator:
  • 1 agurk, i biter
  • 4 tomater
  • 0.5 stor grønn squash, i biter
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 0.5 ny gul løk
  • 2 ss presset sitron
  • 6 ss linfrø bløtlagt i 1-3 timer
  • litt Sana Bona rosa Himalayasalt 

Slik lager du Grønne wraps i dehydrator

Mos alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin, eller blender, til en flytende masse. Fordel massen på 2-3 brett i dehydratoren. Bruk Paraflexx bakeunderlag til dehydrator. Sett temperaturen på 41 grader, i 7-9 timer. Disse tørker fortere enn dehydrert brød, da de er tynnere enn vanlig dehydrert brød. Etter endt tørketid skal wrapsene skjæres opp i passende stykker. Dette gjøres enkelt ved for eksempel bruk av en pizza rulle. Hvis lefsen har blitt tørket for lenge, så legg den i ett vått kjøkkenhåndkle. Den vil også mykne på benken eller når du legger de i en stabel inni en boks. Fyll grønnsakswrapsen med ønsket fyll.