Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Grønne Grønnsak Wraps


Råvaregruppe: Brød og Wraps
Kategori/tema: Himalaya salt
Grnne gronnsakwraps

Dette er wraps laget av grønne grønnsaker, nøtter og frø. Supert til matpakke, lunsjmat, eller som et alternativ til hvetetortillas. De kan fylles med det pålegget du liker, eller brukes til tacos.

Oppskrift på Grønne Grønnsakwraps

Oppskrift til  2 brett i Excalibur dehydrator (8 wraps).

  • 3 håndfull spinat
  • 0.5 stk squash
  • 2 stk stangselleri
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk agurk
  • 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt
  • 2 ss presset sitronsaft
  • 1 ss x-virgin olivenolje
  • 6 ss linfrø

Slik lager du de:

Linfrøene må ligge i bløt i 1-3 timer. Mos deretter alle ingrediensene i en blender. Fordel massen på 2-3 brett i dehydratoren. Bruk Paraflexx bakeunderlag. Sett temperaturen på 41-52 grader, i ca 15 timer.

Disse lefsene vil tørke raskere enn vanlig dehydrert brød, da de er tynnere. Etter endt tørketid,s kal du skjære opp wrapsene i passende størrelse, ved hjelp av en pizzarulle. Lefsene kan så fylles med grønnsaker, røkelaks, kylling, avokado, eller det du bruker til taco.