Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Glutenfrie Tomat og Paprikabrød


Råvaregruppe: Brød og Wraps
Kategori/tema: Himalaya salt
Tomat og paprikabrod

Dette er et dehydrert glutenfritt tomat og paprikabrød. Brødet har en rik og kraftig smak. Lang holdbarhet når knekkebrødet er helt tørt.

Oppskrift på Dehydrerte Glutenfrie Tomat og Paprikabrød

6 brett i Excalibur dehydrator

  • 5 stk røde paprika, hakket
  • 3 stk grønne squash, hakket
  • 5 stk tomater, hakket
  • 4 stk epler, hakket
  • 7 ss presset sitronsaft
  • 5 dl gresskarfrø, bløtlagt i 1-3 timer
  • 10 ss linfrø, bløtlagt i 1-3 timer
  • 8 dl solsikkefrø, bløtlagt i 1-3 timer
  • 12 ss olje (oliven- eller hampolje)
  • 1 klype Sana Bona Rosa Himalayasalt

Slik lager du dehydrerte Glutenfrie Tomat og Paprikabrød

Bløtlegg alle frøene i 1-3 timer. Hakk grønnsakene grovt. Mos alt sammen i en blender, eller i en kjøkkenmaskin.

Bre massen utover på ca. 6 brett i dehydratoren. Rut opp med en pizzarullekniv, slik du vil knekke brødene når det er tørt. Sett dehydratoren på 41, eller opp til 52 grader. Tørkes i ca 24 timer, avhengig av tykkelsen på brødene. Snu brødene en gang i løpet av tørketiden. Oppbevares kjølig i kakebokser.

Brødet er ett lavoksalat brød.