Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (24)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (107)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (64)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (26)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Rett i Koppen laget i dehydrator


Råvaregruppe: Beef Jerky og Turmat
rett i koppen

Du kan tørke alle ingrediensene til en 'Rett i koppen' suppe i en Excalibur dehydrator. Resultatet blir en aroma på suppen, som er helt unik og ulik den suppen du finner i butikkhyllene. 

Oppskrift på Rett i Koppen suppe

For 2 personer.

  • 4 stk gulrøtter
  • 2 stk søtpoteter
  • 1 stk stor sellerirot
  • 1 stk purre
  • 1 stk brokkoli
  • 1 stk persillerot
  • 1 stk blomkål
  • 3 stk persillekvister
  • 10 stk sopp, om du ønsker det

Slik lager du Rett i Koppen suppe

Hakk alle de rå grønnsakene i småbiter, og fordel bitene utover i en dehydrator. De rå grønnsakene legges rett på risten, og tørkes over natten i en dehydrator på ca. 41- 52 grader. Alt kan oppbevares på glass i tørket tilstand.

Hvis du vil ha i kjøttbiter i suppen, skjærer du det rå kjøttet i små biter, salter det godt, eller marinerer det i en marinade i 4-6 timer i kjøleskapet før tørking. Bland f. eks tamari/soya saus, hvitløk og chilli i en marinade.

Kjøttbitene tørkes på ristene i dehydratoren på samme måte som grønnsakene, i ca. 8 timer på 68 grader. Kjøttet kan også stekes/kokes før tørking. Alt fett må være skåret bort. Fettrikt kjøtt kan ikke brukes. Kjøttbiter oppbevares helst kjølig etter tørking.

Når suppen skal spises, tilfører du kokt vann, eventuelt litt fløte.