Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Rå Sjokolade Konfekt med Peanøttsmør


Råvaregruppe: Konfekt og Rå Sjokolade
Kategori/tema: Cashewnøtter, Himalaya salt, Kakaosmør, Kokosolje, Rått kakaopulver
raa sjokolade med peanottsmor 600x800

Dette er for deg som ikke liker så mørk sjokolade. Sjokolade konfekt med peanøttsmør er mild og kremete med en deilig smak av peanøtter!. Barnas favoritt!

Oppskrift på Rå Sjokolade konfekt med Peanøttsmør

For 1 porsjon

Slik lager du den rå sjokoladen:

Smelt kakaosmør og kokosolje i ett vannbad, og bland deretter i peanøttsmør og honning. Rør til alt har blandet seg helt. Bland alle de tørre ingrediensene sammen, og rør deretter i det smeltede smøret og oljen. Hell massen i små silikonformer, og la det stivne i kjøleskapet. Tilsett forskjellige typer nøtter, frukt, eller bær. På bildet har vi brukt kakaonibs, gojibær og bipollen. Nibsen gir en veldig god krønsj, uten at det blir bittert.